Lediga tjänster

Lägerledare Afasiförbundet/Talknuten 10-14 juni 2020

Om oss
Afasiförbundet/Talknuten är en idéburen, ideell organisation som bedriver påverkansarbete för delaktighet och ett tillgängligt samhälle för alla. Varje år anordnar vi ett sommarläger för barn och unga med språkstörning/DLD.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad Logoped eller har kommit några terminer in i Logopedutbildningen. Du är självständig, initiativrik och prestigelös och har ett genuint engagemang för barn och unga med språkstörning/DLD. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel samarbetsförmåga och förhållningssätt. Som medarbetare på vårt sommarläger måste du vara beredd att både arbeta strukturerat och kunna vara flexibel.

Arbetsuppgifter
Du är en av fem ledare på Afasiförbundet/Talknutens sommarlägret som tar emot maximalt 16 barn och unga med språkstörning/DLD i åldern 12-17 år. Lägret äger rum den 11-14 juni på Domaruddens kursgård utanför Åkersberga (Stockholm). Den 10 juni träffas ledarna på kursgården och lär känna varandra samt gör iordning inför lägret. Dessförinnan planerar ledarna inför dagarna utifrån ett inkört och beprövat lägerkoncept bestående av en blandning av styrda och fria aktiviteter. Arbetet är intensivt under de dagar som lägret pågår.

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad Logoped eller har kommit några terminer in i Logopedutbildningen.
  • Förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete
  • God kommunikativ förmåga och arbete med AKK/bildstöd
  • Lägervana i någon form
  • Meriterande att ha arbetat med barn eller unga med språkstörning eller andra NPF-diagnoser som autism och ADHD.

 

Varaktighet: 10-14 juni 2020, varav lägret pågår 11-14 juni och den 10 juni är en planeringsdag.
Arvode: För arbetet inför och på lägret betalas ett fast arvode på 5000 SEK. 
Arbetsplats: Domaruddens lägergård, Åkersberga utanför Stockholm

Ansökan skickas per e-post till kanslichef Linda Bergfeldt linda.bergfeldt@afasi.se Eventuella frågor skickas per e-post till Linda Bergfeldt

Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök så snart som möjligt.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.